Electronic Arts SportsThe circular EA Sports logo Electronic Arts FIFAThe EA Sports FIFA logo
Electronic Arts SportsThe EA Sports logo
Delen

Sørg for at kontoen din er trygg

Posted October 23rd at 11:15pm.

Bruk innloggingsverifisering for å få ekstra kontosikkerhet

Vi tilbyr innloggingsverifisering som et ekstra sikkerhetssteg for å holde kontoen din tryggere på utvalgte EA-plattformer, som Min konto-siden. 

 • Merknad til alle FIFA-spillere: Dette alternativet er nødvendig for å få tilgang til FIFA Ultimate Teams web- og companion-app.

Dette gjør det vanskeligere å logge på EA-kontoen din fra ukjente enheter uten passordet og verifiseringsmetoden din. Du kan velge å motta varsel per telefon eller e-post. Innloggingsverifiseringen oppretter midlertidige, numeriske passord som er nødvendige for å logge på kontoen din fra ukjente enheter.

Slå på innloggingsverifisering

1. Gå til ea.com og logg på.

2. Klikk på brukernavnet ditt og deretter på Min konto.

3. Velg Sikkerhet og finn Innloggingsverifisering-delen.

4. Klikk på Slå på for å aktivere innloggingsverifiseringen, bekreft sikkerhetsspørsmålet og velg E-post, Authenticator-appen eller Tekstmelding for å motta bekreftelseskoden.

 • Hvis du velger e-post i stedet for SMS, må du sørge for at e-posten er en gyldig og fungerende adresse (en du sjekker ofte).
 • Authenticator-appen er en verifiseringsapp som du kan installere på nettbrettet eller telefonen din, for å generere innloggingsverifiseringskoder.
 • Velg typen enhet du bruker, i menyen, og last ned Google Authenticator for Apple- og Android-enheter eller Authenticator for Windows-enheter.
 • De som spiller FIFA 15 på PlayStation 3 og Xbox 360 og bruker Authenticator-appen som innloggingsverifisering, slipper sikkerhetsutfordringen ved innlogging.

5. Du vil nå motta en kode når du prøver å logge inn fra ukjente enheter. Du mottar også en kode hver 90. dag når du logger inn på pålitelige enheter. Dette sørger for at bare du, ved hjelp av den unike koden, får tilgang til EA-kontoen din.

Hvis du vil slå av innloggingsverifiseringen, går du tilbake til Sikkerhet-siden og velger Slå av.*

Merk

 • *Ikke slå av innloggingsverifiseringen hvis du spiller FIFA Ultimate Team, da dette vil føre til at du mister tilgang til spillet.
 • Husk også å opprette eller bekrefte det hemmelige spørsmålet og svaret ditt for FIFA Ultimate Team.

Konfigurere Authenticator-appen

En Authenticator-app er den raskeste måten å verifisere identiteten din på. Konfigurer en Authenticator-app på mobilenheten din for å logge inn med en generert, to-trinns bekreftelseskode.

1. Åpne Sikkerhet-fanen på Min konto-siden og finn Innloggingsverifisering-delen.

2. Klikk på Slå på for å aktivere innloggingsverifiseringen, bekreft sikkerhetsspørsmålet ditt, velg Authenticator-appen, og klikk på Fortsett.

3. Velg telefontypen fra rullegardinmenyen, og bruk en app for strekkodeskanning på QR-koden, eller søk i enhetens appbutikk etter «Authenticator» og installer Google Authenticator på Android og iOS-enheter, eller Authenticator på Windows Phone.

4. Åpne Authenticator-appen og velg å legge til en konto manuelt.

5. Skann QR-koden eller angi den hemmelige koden for å koble appen til EA-kontoen din.

6. Fullfør konfigurasjonen av Authenticator-appen ved å angi appens genererte kode, som du finner under Electronic Arts, og deretter trykke på Slå på innloggingsverifisering.

Når du blir bedt om en innloggingsverifiseringskode i fremtiden:

1. Åpne Authenticator-appen.

2. Angi den 6-sifrede koden som du finner under Electronic Arts.

De genererte kodene varer i en begrenset periode. Hvis koden er i ferd med å utløpe, burde du vente til den genererer en ny kode slik at du er sikker på at du har nok tid til å skrive den inn.

Hva om jeg ikke har tilgang til telefonen eller e-posten når jeg trenger koden? Kan jeg lage reservekoder?

Hvis du ikke har tilgang til telefonen, Authenticator-appen eller e-posten, er reservekoder den eneste måten du kan logge på EA-kontoen fra en ukjent datamaskin på. Sørg for å oppbevare dem på et trygt og tilgjengelig sted. Du kan se og fornye disse kodene via EA-kontoen og Personverninnstillinger i Origin-klienten og på nett.

 • Klikk på Sikkerhet og deretter Vis ved siden av Reservekoder.*
 • Du kan også velge Be om ny kode etter du har logget på FIFA Ultimate Team.

*Hvis du går tom for reservekoder, kan du generere flere på Min side.

Bekreft kontaktinformasjonen din for å sørge for at koden din fungerer

Hvis du har problemer med å se innloggingsverifiseringskoden, må du kontrollere at e-posten, Authenticator-installasjonen og telefonnummeret er riktig.

 • Hvis du valgte E-post da du aktiverte innloggingsverifisering, kan du se og oppdatere e-postadressen din under Om meg på Min side eller via Origin-klienten. 
 • Hvis du valgte Authenticator-appen, kan du bruke en app for skanning av strek- og QR-koder for å finne koden mellom ?secret= og &.
 • Hvis du valgte SMS da du aktiverte innloggingsverifisering, kan du se og oppdatere telefonnummeret ditt under Sikkerhet på Min side eller via Origin-klienten.
 • Opprett eller bekreft det hemmelige spørsmålet og svaret ditt.

Etter at du har bekreftet kontaktinformasjonen din, kan du aktivere innloggingsverifiseringen på nytt for å motta en ny kode.

Vorige FIFA Ultimate Team - Team of the Week - 11 Februari

Gerelateerde artikelen

FUT PRIJSKLASSEN FAQ

Antwoorden op je vragen over FUT prijsklassen

FIFA 16-schorsingen: cheaters krijgen de rode kaart

Uitleg over de stappen die worden genomen om de koop en verkoop van munten te bestrijden

FIFA 16 Ultimate Team™: eerlijk, leuk en veilig

We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd en beveiligingsmaatregelen verbeterd om jullie FIFA-ervaring nog beter te maken voor FUT 16.

FIFA 16 Ultimate Team™ – Veelgestelde vragen over de transfermarkt, de Companion-apps en het handelen

Alle antwoorden over hoe we FUT eerlijk, leuk en veilig houden.

FUT-vernieuwingen

Pak de game opnieuw op met een paar spannende nieuwe kenmerken!