Delen

FIFA Ultimate Team - Team of the Week - 19 Maart

Posted March 19th at 12:00am.

Elke week worden de beste spelers van clubs en landenteams uit alle delen van de wereld verzameld in FIFA Ultimate Team. Deze verzameling spelers kun je ook uitdagen in FIFA Ultimate Team.

Lionel Messi scoorde zondag een hattrick in de 7-0 zege van FC Barcelona op Osasuna en is daarmee nu de absolute topscorer aller tijden bij zijn club. In alle competities (inclusief vriendschappelijke wedstrijden) heeft de Argentijn 371 doelpunten gemaakt voor zijn team. Daarmee verbreekt hij het vorige record van 369.

Bayern München is vrijwel zeker van zijn volgende kampioenstitel in de Bundesliga, nadat de club zaterdagavond Bayer Leverkusen met 2-1 heeft verslagen. Middenvelder Bastian Schweinsteiger maakte in de 52e minuut het tweede doelpunt voor zijn team, nadat hij eerder betrokken was geweest bij de goal van teamgenoot Mario Mandzukic in de 44e minuut.

Gianluigi Buffon maakte zondagavond in de 72e minuut een beslissende redding door een strafschop tegen te houden. Teamgenoot Andrea Pirlo vond in de 89e minuut het net en bezorgde Juventus daarmee een 0-1 zege op Genoa. Dankzij de winst gaat Juventus nog altijd comfortabel aan de leiding in de Serie A, terwijl Buffon dit seizoen vijftien wedstrijden de nul wist te houden.

David Silva scoorde zaterdag in de 14e minuut voor Manchester City en hielp in de 90e minuut Edin Dzeko in positie te brengen, die de eindstand tegen Hull City bepaalde op 0-2.  De 28-jarige speler heeft dit seizoen achttien competitiewedstrijden gespeeld, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en acht assists.