Delen

FIFA Ultimate Team - Team of the Week - 12 Maart

Posted March 12th at 12:00am.

Elke week worden de beste spelers van clubs en landenteams uit alle delen van de wereld verzameld in FIFA Ultimate Team. Deze verzameling spelers kun je ook uitdagen in FIFA Ultimate Team.

Didier Drogba was gisteren (dinsdag) jarig, maar hij besloot zijn verjaardag zaterdag al te vieren door twee keer te scoren in Galatasarays 6-1 overwinning op Akhisar Belediye Genclik Ve Spor. Drogba heeft 10 doelpunten gemaakt in de Turkse competitie en zijn ploeg staat drie punten achter op de nummer één.

Na de comfortabele 0-3 zege tegen Bastia op het Franse eiland Corsica lijkt Paris Saint-Germain opnieuw af te stevenen op het kampioenschap in de Ligue 1. Ezequiel Lavezzi scoorde tweemaal voor het winnende team, eerst in de 19e minuut en daarna nog eens in 88e minuut. De 28-jarige Argentijn wist dit seizoen zeven keer te scoren in 22 competitiewedstrijden.

FC Schalke 04 wist dankzij het goede spel van Klaas-Jan Huntelaar weer eens een wedstrijd te winnen. De Nederlander scoorde zaterdagavond drie doelpunten voor zijn ploeg in de 4-0 zege op TSG Hoffenheim. Door de overwinning belandt de club uit Gelsenkirchen op de derde plaats. Die plek wordt gedeeld met Bayer 04 Leverkusen, dat dit weekend punten morste. De club die op de derde plaats eindigt, is automatisch gekwalificeerd voor Europees voetbal. Beide teams zullen in de rest van het seizoen dus hun beste voetbal moeten laten zien.