[nl_NL] Play4Free Joins Origin, Launches Origin Free To Play

Een paar jaar geleden heeft EA Play4Free.com gelanceerd om de meest innovatieve free-to-play games in de industrie te hosten. Tegenwoordig zijn er voor titels als Need for Speed World, Battlefield Heroes, Command & Conquer Tiberium Alliances enz. levendige communities met in totaal bijna 45 miljoen gebruikers. Doorlopende contentupdates voorzien spelers telkens van een nieuwe spelervaring. Free-to-play online games zijn tegenwoordig een van de snelst groeiende segmenten in de game-industrie, en we zijn erg blij dat we vandaag de volgende groeifase kunnen aankondigen met onze partners van Origin.

Je kent Origin als dé plek voor de nieuwste en beste gamecontent van de beste videogame-uitgevers ter wereld, waaronder ook EA. Vandaag gaan we EA Play4Free met Origin integreren en introduceren we Origin Free To Play. In de toekomst vind je al je favoriete EA free to play games op www.origin.com/free.

Waarom overgaan op Origin Free To Play? De belangrijkste reden is spelersgemak: Origin is nu dé plek voor zowel betaalde downloadbare pc-games als free-to-play games. Registreer je bij Origin om het nieuwste en mooiste uitbreidingspakket van de Battlefield-franchise te spelen, of jezelf op een race in Need for Speed World te storten. Dat is het mooie van integratie op Origin: al je gamecontent staat op één plek. Jij kunt kiezen wat je vandaag waar wilt spelen.

Wat verandert er voor onze spelers? Anders dan een nieuwe doel-URL is er aan de games niets veranderd: dit zijn nog steeds de allerbeste games die je gratis kunt downloaden en spelen, en je kunt nog steeds bepalen wanneer en hoeveel je betaalt. In de loop der tijd zullen er nog meer games worden geïntroduceerd, en we zien ernaar uit om je hier in de toekomst meer over te vertellen. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over het aanmaken van een nieuw account of het wijzigen van wachtwoorden. Blijf gewoon al je favoriete free-to-play games spelen met de Origin ID waarmee je je eerder ook al aanmeldde voor andere pc-games op Origin.

Later deze week stuurt Play4Free.com je direct door naar Origin Free To Play. We hopen dat je het fijn vindt dat je alle games nu op één locatie hebt, en we zien ernaar uit om je snel in actie te zien. We zijn altijd op zoek naar feedback, dus of je nu een vraag, een algemene opmerking of een specifieke suggestie voor Origin Free To Play hebt, laat hieronder een reactie achter.

Sean Decker


Vice President, EA Play4Free