[nl_NL] Origin Deal Alert: BF3 DLC Mega Sale

Vandaag hebben we fantastisch nieuws voor onze Battlefield-fans: Origin organiseert een grote actie voor alle downloadbare content die verkrijgbaar is voor Battlefield 3. Met prijzen van slechts € 5 is de Battlefield 3 DLC-opruiming een geweldige kans om jezelf de best mogelijke Battlefield-ervaring te bieden.

Wil je niet meer worden ingemaakt door BF3-veteranen in een klasse waarmee je minder ervaring hebt? Profiteer dan van onze actie en sla BF3 Shortcuts in. Ben je op zoek naar zware vuurkracht? Koop de Assault Kit Shortcut om toegang te krijgen tot extra aanvalsgeweren, granaatwerpers en zelfs een defibrillator waarmee je gewonde soldaten in de frontlinie tot leven kunt brengen. Wil je superieur zijn in het luchtruim? Bekijk dan de Air Vehicle Shortcut met in totaal 38 unlocks voor aanvalshelikopters, verkenningshelikopters en straaljagers. Losse shortcutkits zijn al beschikbaar vanaf € 5 per stuk, maar je kunt ook de Ultimate Shortcut Bundle pakken voor slechts € 20 (de helft van de normale prijs) om het spel pas echt naar het volgende niveau te tillen.

Ook de BF3-uitbreidingspakketten zijn in de aanbieding: elk uitbreidingspakket is verkrijgbaar voor slechts € 10. Als je de Battlefield 3 Limited Edition hebt gemist, kun je deze korting gebruiken om de Frostbite 2-versie van de meest geliefde Battlefield 2-maps te spelen in Back to Karkand. Dit is het moment om nieuwe tanks, ATV's, mobiele artillerie en de grootste map in de geschiedenis van Battlefield toe te voegen via Armored Kill. Kijk zelf hoe gaaf het is om een geruisloze kruisboog te gebruiken in het door aardbevingen verwoeste Teheran met Aftermath.

En als je al een paar uitbreidingspakketten bezit, hebben we nog een geweldige aanbieding voor je: Origin-gebruikers met twee of meer uitbreidingspakketten kunnen Battlefield 3 Premium kopen tegen korting: hoe meer uitbreidingspakketten je hebt, des te hoger de korting. Deze actie om je Battlefield 3-ervaring voor benijdenswaardige prijzen de ultieme upgrade te geven loopt slechts tot 22 januari, dus handel snel.