[nl_NL] Holiday Deal Alert: Battlefield Premium

Onlangs hebben we al verteld dat je met Battlefield 3 Premium een veel betere Battlefield 3-ervaring krijgt. Met vroegtijdige toegang tot alle vijf uitbreidingspakketten (Back To Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath en het binnenkort verwachte Endgame), exclusieve in-game items, evenementen met dubbele XP en zelfs directe insidertips en trucs van DICE zorgt Premium ervoor dat je je strijdkrachten vaker naar de overwinning leidt en sneller in het klassement stijgt.

Als je je nog niet in de Premium-ervaring hebt gestort, is dit het moment om mee te doen. Vanaf 21 december 2012 tot 1 januari 2013 biedt Origin Battlefield 3 Premium aan voor € 39,99.

Voor mensen die nog niet aan Battlefield 3 zijn begonnen, hebben we een nog betere aanbieding: Battlefield 3 Premium Edition, inclusief het basisspel Battlefield 3 en alle voordelen en privileges van Battlefield Premium, is tot 1 januari 2013 verkrijgbaar voor slechts € 39,99.

Er is nog nooit een beter moment geweest om jezelf in de Battlefield 3 Premium-ervaring te storten. Begin de eindejaarsfestiviteiten door alle geweldige content vandaag nog te bekijken, en navigeer door alle maps die tot nu toe zijn uitgebracht. Niet alleen zul je als een van de allereersten van Battlefield 3: Endgame mogen proeven (twee weken vóór de release voor het grote publiek in maart 2013), je speelt ook nog eens als ervaren Battlefield 3-veteraan.