Electronic Arts SportsThe EA Sports logo
Del

Fem grunde til at spille EA SPORTS FIFA 14 Ultimate Team: World Cup

Posted May 23rd at 12:00am.

Fra den 29. maj kan du opleve FIFA Ultimate Team: World Cup, den nye spiltype, som bringer 2014 FIFA World Cup til FIFA Ultimate Team i FIFA 14. Verdens største sportsbegivenhed  kombineret med FIFA's mest populære spiltype: en fremragende blanding.

Men til dem, der stadig ikke er helt sikre på, om FIFA Ultimate Team: World Cup er forsøget værd, har vi fem gode grunde.

1. Det er GRATIS

FIFA Ultimate Team: World Cup er en gratis opdatering til FIFA 14 til Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 og pc. Oplev verdensmesterskabet i en helt separat spiltype i FIFA Ultimate Team (FUT)

2. Autentisk 2014 FIFA World Cup-oplevelse

Har spillere og spillerdragter fra alle 32 hold, som deltager i 2014 FIFA World Cup, inklusive den officielle adidas® Brazuca-kampbold og Estadio do Maracana i Rio. Nu er det op til dig at udfordre verden!

3. Nye spillergenstande

De ser forskellige ud – De er forskellige. Opdaterede spillerbilleder og et friskt verdensmesterskabstema får dit hold til at skille sig ud. Nogle spillere har fået opdaterede egenskaber i anledning af VM

4. 2 for 1-pakker: Gratis normal FUT-guldpakke for hver World Cup-pakke, du åbner.

Ja, det er sandt! Hver eneste World Cup-pakke indeholder en gratis guldpakke til det almindelige FIFA 14 FUT-spil. Hold gang i dine FUT-hold og din transferaktivitet, mens du nyder Rio.

5. Det er verdensmesterskabet

Det er første gang, FIFA World Cup har været med i Ultimate Team – nogensinde! Spil dig gennem hele turneringen online eller offline lige fra gruppe- til slutspillet. Den mest populære spiltype i FIFA har endelig fået verdens største fodboldturnering.

FIFA 14 Ultimate Team: World Cup kommer som gratis opdatering den 29. maj. Vi ses i Brasilien!

Du kan få mere at vide om FUT: World Cup på vores blog med ofte stillede spørgsmål.

Følg med i samtalen om alt, hvad der har med FIFA at gøre ved at synes godt om os på Facebook og følge os på Twitter.